Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 


Eco Birds

Predstavljamo Vam proizvode za zaštitu urbanih celina i objekata, kompanije ECO BIRDS - ECOTECH GROUP Italija.

ECO BIRDS proizvodi zastupljeni su na tržištima u 23 zemlje sveta, i taj broj se stalno povećava.

Od aprila meseca 2006., firma KROL HOUSEKEEPING, lider u oblasti održavanja higijene objekata, kao eksluzivni zastupnik i distributer kompanije ECOTECH GROUP, u mogućnosti je da ponudi kompletnu gamu proizvoda ove renomirane kuće. KROL HOUSEKEEPING pored same prodaje, nudi i kompletnu uslugu postavljanja, montaže, servisiranja i konsaltinga.


ELECTRIFIED LINE

Proizvodi iz linije "Electrified line" dizajnirani su za rešavanje problema nastanjivanja ptica u urbanim sredinama, i na specifičnim objektima zaštićenih spomenika kulture i nacionalne baštine. Ova grupa proizvoda zadovoljava najstrože estetske kriterijume, istovremeno postićući efekat potpunog rešavanja problema zagađenja i prljanja nastalog prisustvom ptica svih vrsta.

Svi metalni delovi izraženi su od hirurškog, nerđajućeg čelika, sa neograničenim vekom trajanja. Plastični delovi izrađeni su od polikarbonata vrhunskog kvaliteta, otpornih na UV zračenje, hemijske procese i mehanička oštećenja. Sistem može biti napajan iz izvora 220 V, kao i iz posebno dizjniranih baterija čiji je opseg trajnosti i do 10.000 radnih sati.

Napon koji je prisutan u provodnicima iznosi 12 V, i apsolutno je neškodljiv za zdravlje ptica, tj. ima ulogu odvražanja - sletanja na zastićene zone. Na ovaj način površine koje se štite, trajno su sačuvane od zagađenja. Sistem je moguće postaviti na svaku vrstu površine, bez obzira na njen reljef, dužinu ili formu. Budući da su provodnici veoma malog preseka, apsolutno je sačuvan vizuelni momenat, i baš zbog toga ovaj sistem je daleko najzastupljeniji u zaštiti spomenika kulture, objekata sa izraženom fasadnom plastikom, kao i sakralnih objekata.MECHANICAL LINE

Posebnu grupu proizvoda čine mehaničke barijere, dizajnirane da potpuno spreče sletanje ptica na štićene površine. Upotrebljavaju se na najrazličitijim tipovima objekata (spomenici kulture, poslovni objekti, mostovi, stubovi javne rasvete, antenski sistemi, tornjevi, dekorativna rasvetna tela, oluci, okapnice, i sl.). Kao i kod prethodne grupe proizvoda, svi delovi su izrađeni od vrhunskih materijala.

Postavljanje ovih barijera vrši se lepljenjem silikonskim lepkom ili čvrstim spojem (0.4 mm). Već na 5 metara udaljenosti od oka posmatrača, postavljene barijere su slabo vidljive, tako da je i vizuelni efekat potpun.

Ne narušavajući izgled i formu štićenog objekta i površine, ove barijere su jednostavno i trajno zaštitno sredstvo sa 100%-tnim dejstvom, ne zahtevaju dodatni izvor energije niti bilo kakve uslove što se tiče vrste površine na koju se postavljaju (kamen, lim, mermer, cigla, staklo, drvo). Ovako postavljene zaštitne barijere moguće je farbati i premazivati bilo kojim materijalom, njihov učinak ostaje isti.

© 2006 - 2013 Krol Housekeeping d.o.o. Sva prava zaštićena.