Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Kompanija Krol Housekeeping d.o.o.

Firma KROL HOUSEKEEPING d.o.o. bavi se profesionalnim čišćenjem i tekućim održavanjem higijene poslovnih objekata, banaka, hotela, sportskih centara, proizvodnih i višenamenskih prostora. KROL je osnovan 1990. godine i zapošljava preko 200 radnika različitih profila.
Firma je opremljena najsavremenijim mašinama, alatom i opremom za čišćenje poslednje generacije (NILFISK, TASKI, WAP, HAKO).
U procesu rada koristimo isključivo ekološka sredstva za čišćenje priznatih svetskih brendova (UNILEVER, ECOLAB, PRAMOL).

KROL poseduje sopstveni vozni park, kao i magacine, servisnu radionicu i poslovni prostor - head office u ekskluzivnoj poslovnoj zoni.

Kompanija KROL svakodnevno održava higijenu na 180.000 m2 poslovnog, prodajnog, proizvodnog i izložbenog prostora. Sa ponosom ističemo da su nam poslove održavanja higijene poverili najeksluzivniji objekti u Srbiji.

Firma KROL HOUSEKEEPING, lider u oblasti održavanja higijene objekata, kao eksluzivni zastupnik i distributer kompanije ECOTECH GROUP, u mogućnosti je da ponudi kompletnu gamu proizvoda ove renomirane kuće.
KROL HOUSEKEEPING pored same prodaje, nudi i kompletnu uslugu postavljanja, montaže, servisiranja i konsaltinga.

Ostvarujemo uspešnu saradnju na bazi godišnjih ugovora sa renomiranim kućama i kompanijama. Kompanija KROL, članica Evropske asocijacije kompanija za profesionalno održavanje higijene ISSA - Experts on Cleaning and Maintenance.


© 2006 - 2013 Krol Housekeeping d.o.o. Sva prava zaštićena.